Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Vi är digitala vetenskapsmän. Vi testar, utvärderar, förbättrar och utvecklar din affär.

 

infunnel är experter på Marketing Automation. Vi älskar problem. Speciellt om det gäller automatisering och bättre leads från digitala kanaler.

Varför vi finns

infunnel finns till därför att det för nästan alla bolag finns ett smartare sätt att generera affärer ur sin digitala trafik. Hälften av all marknadsföring fungerar. Frågan är bara vilken del. Vi söker ständigt svaret på den frågan och kan svara bättre och bättre för varje dag. För varje kund. För varje projekt. Dagens kundresa är nämligen både digital och mätbar. Oavsett produkt, tjänst eller bransch. Vi tror inte att “Spray and Pray” är rätt val.

Vad vi gör

Marketing Automation är vårt DNA. Det var så allt började någon gång kring 2012 när vi startade vårt första bolag på temat. Då var det med fokus på Oracles produkter, med MA-plattformen Eloqua som huvudverktyg. Idag är vi systemoberoende och jobbar med flera olika tekniker och plattformar. Eloqua är fortfarande en av dem, men Salesforce Marketing Cloud och Salesforce Pardot är exempel på andra verktyg som våra kunder väljer.

Tekniken är inte allt

En sak som vi lärt oss under åren, är att en Marketing Automation plattform är nödvändig när vi går in i 20-talet, men implementationen måste även sättas i en större kontext, och kopplas till övriga delar av er ”Marketing Stack”, dvs de digital verktyg som ingår i er arsenal. Det har vi också blivit ganska bra på. Sociala kanaler, annonsering, webbplatser och appar. För att nåmna några kanaler. Dessutom måste kompetens, processer, innehåll och analys utvecklas parallellt. Läs mer om vår metodik The infunnel Formula. Eller hör av dig!