Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud Demo

Salesforce Marketing Cloud är en komplett plattform för att bygga digitala kundresor. Med Journey Builder, E-mail Studio, Mobile Studio, Social Studio, och Content Builder har du allt du behöver som modern marknadsförare.

Här bygger du dina köpresor, kopplar aktiviteteter och mäter resultat, allt i samma plattorm. Salesforce Marketing Cloud kopplas med fördel till Salesforce CRM för att flytta MQL:er (Marketing Qualified Leads) från marknad till sälj. Lösningen baseras på den produkt som tidigare hette Exact Target, men har tagit ett par rejäla kliv mot att vara en komplett kampanjplattform för Marketing Automation. Här får du kontroll på köpresan, från sociala media, via dina digitala kanaler, och hela vägen till konvertering och avslut.

Låt oss hjälpa er igång

Vi på Infunnel har flera års erfarenhet av att sätta upp MA-system, och att bygga köpresor som konverterar. Prova vårt koncept Marketing Automation Onboarding för att komma snabbt igång med Salesforce produkter. Vi är fullt certifierade och driver flera stora projekt på uppdrag av våra kunder, just på Salesforce Marketing Cloud. hör av er så pratar vi om hur just ni kommer igång på bästa sätt.

Journey Builder

Journey Builder är en av många olika delar i produkten, där du enkelt kan skapa kommunikationsflöden & kundresor på ett mycket överskådligt sätt. Du får full kontroll, kan optimera löpande och se statistik på hur olika typer av leads rör sig genom kampanjer och flöden. Låt oss visa alla delar i en demo!

 

Salesforce Marketing Cloud

Läs mer om Salesforce Marketing Cloud här.

Thank you for letting us know!