Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Ny kund: Välkomna Axis!

Vi är glada att kunna hälsa Axis välkommen som kund. Vårt uppdrag är att utveckla en global strategi för effektiv och mätbar lead management. Målet är att definiera en modell som kan användas av Axis sälj- och marknadsorganisation, centralt och regionalt i EMEA, Americas och i APAC.

Axis Pussel

Projektet genomförs genom intervjuer med nyckelpersoner, analys av system som Salesforce Pardot och Sales Cloud, samt en serie workshops med globala sälj- och marknadsavdelningar. Arbetet kommer att resultera i en Global Lead Management strategi med rekommendationer för allt från lead sources, definitioner och processer, till data, systemstöd, KPI:er och dashboards.

Projektmål:

  • En gemensam modell
  • Riktlinjer för vad som är globalt vs regionalt
  • Ökad användning av Best-Practise

Axis utvecklar och säljer lösningar för övervakning och säkerhet. Bolaget grundades 1984 och har sitt huvudkontor i Lund, men deras +3.800 medarbetare finns i över 50 länder. Bolaget är en del av Canon. Läs mer om Axis här.


Vi kan hjälpa även ditt företag att lyckas med Marketing Automation och digitala kundresor. Vi erbjuder också teknisk support inom Salesforces plattformar. Kontakta oss så berättar mer

Du kan hitta mer inspiration om hur du kommer igång med eller förbättrar din Marketing Automation på vår blogg eller resursbibliotek.

Thank you for letting us know!