Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Projektledning, Digitala Media

Vi har lång vana av att projektleda och styra projekt inom digital kommunikation. Webbutveckling, Appar, Kampanjer eller Integrationer. Alltid med en ambition att skapa fler och bättre affärer får våra kunder. Fler leads.

Vi på infunnel kan agil projektstyrning, och kan leda och styra många olika typer av projekt. Det måste inte bara handla om Marketing Automation. Behöver ni en kompetent projektledare med lång digital erfarenhet, då finns vi där för att hugga i.

Projektledning

Metodik & verktyg

Vi arbetar med många olika verktyg och plattformar för projektledning. Får vi välja så kombinerar vi Trello och Google Drive, men lika ofta blir det Microsoft Teams & Sharepoint. Det är du som kund som bestämmer. Huvudsaken är att vi kan följa en strukturerad metodik, och enas om ett arbetssätt som passar er. I de flesta fall kombinerar vi personliga möten med digitala avstämningar och rapporter.

Tid

För att vi ska kunna göra ett bra jobb som projektledare vill vi gärna att uppdraget håller ett högt tempo, och att vi tillsammans sätter tydliga mål. Av den anledningen jobbar vi som minst 50%. Vi har tidigare agerat projektledare för kunder som Vattenfall, Mercedes-Benz, Tetra Pak, Resurs Bank och Tele 2.

Hör av er till oss om ni vill ha hjälp att styra era digitala projekt för att skapa bättre affärer, och för att skapa fler leads och konverteringar.

Thank you for letting us know!