Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Marketing Automation Ongoing

Marketing Automation Ongoing är precis vad det låter som, ett löpande stöd i er digitala marknadsföring.

Fokus ligger på att löpande skapa fler och bättre leads, konverteringar eller köp. Vi hjälper er med stöd i hela ekosystemet, från distribution i sociala kanaler eller annonsering, till contenthubbar, appar eller CRM, och framförallt, mätning och analys baserad på data. På så vis kan ni fatta rätt beslut framåt.

Marketing Automation Ongoing passar

MA Ongoing är till för er som kommit igång mer er Marketing Automation, eller er digitala leadsprocess. Kanske behöver vissa delar optimeras eller förbättras. Kanske krävs nya integrationer eller systemval. För många är detta fortsättningen på Infunnel Onboarding, vårt komma-igång-paket. Det vi sedan börjar med är en audit – finns alla pusselbitar på plats? Därefter aktiverar vi kampanjer som steg för steg automatiseras, och analyseras. Riktig data ska vara underlaget för beslut om nya satsningar eller marknadsbudgetar. Vi hjälper till med allt från personaliserat innehåll, datadriven distribution, nurturing eller business intelligence.

Förutom löpande produktion träffas vi regelbundet i en workshop för att djupdyka i statistiken kika på hur våra KPI:er presterar, och med hjälp av den data vi fått in, rekommendera kommande steg. Oftast är det månadsvis eller varannan månad.

Fördelar

  • Tillgång till spetskompetens längs hela köpresan
  • Löpande kompetensutveckling
  • Möjlighet att mäta Return on Marketing Investment
  • Löpande resultat i form av leads och konverteringar
  • Tydlig samarbetsprocess för sälj & marknad

Hur fungerar det?

Ni betalar ett fast pris per månad på en nivå som bägge parter finner lämpligt. Då ingår ett fast team, en löpande årsplan, månatliga analysworkshops, optimering, utbildningar, kampanjarbete och support. Vi agerar som er egna leadsavdelning och lär oss samtidigt er affär på djupet.

Så kommer ni igång

Hör av er till oss så går vi igenom processen och bokar inledande automation audit. Fundera på vilka i er organisation som är bäst lämpade att delta i projektgrupp eller styrgrupp.

Thank you for letting us know!