Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Marketing Automation Content Partner

Content är bränslet i Marketing Automation. Dina kunder behöver ständigt bra, engagerande berättelser och information som tar dem genom köpresan. Utan innehåll får du inga besök att konvertera till leads. Marketing Automation Content Partner är till för dig som förstått.

Detta kan vara tufft att producera allt innehåll internt. Ibland är det också lätt att bli hemmablind och tänka för mycket inifrån och ut. Det är då du kan ta hjälp av oss, med tillgång till ett nätverk av Nordens främsta redaktörer, skribenter, Art Directors och filmskapare. Som en del av Spoon Group kan vi erbjuda det mesta inom content, och du kan köpa det som ett abonnemang – Content Partner.

Vem behöver Marketing Automation Content Partner?

Det kan finnas flera skäl att köpa innehåll ur ett köpreseperspektiv;

  • Ni behöver producera mer inspirerande innehåll
  • Företaget är i en expansiv fas
  • Era interna resurser räcker inte till
  • Kompetensen saknas i bolaget
  • Det är billigare än att anställa
  • Ni får tillgång till ett kompetent nätverk

Hur fungerar det?

Principen är att vi enas om ett fast grundpris per månad, ett abonnemang. Då kan ni välja innehåll från en prislista enligt följande principer, där A är av enklare karaktär, och C är en mer avancerad leverans. Innehållet skapas för att passa en viss persona, i ett visst köpresesteg och kring ett visst ämne.

Content typ A

Skriva om existerande material, nya artiklar baserat på befintligt material. Artikel, pdf eller kort film baserat på befintligt material. Blogpost, Kort webbartikel, kort film i intervjuform eller ett whitepaper på 1-2 sidor.

Content typ B

Infografik, webbartikel baserad på intervju, standardfilm baserad på intervju, eller kortare E-book/Case Study.

Content typ C

Film av typen  ”produced & animated” eller en flersidig e-book kring ett visst ämne.

Thank you for letting us know!