Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Utveckling av appar som samlar data och driver leads

Våra kunder vänder sig löpande till oss för att utveckla appar för att samla in data online, och för att stödja de behov som deras kunder eller medarbetare har. Nedan listar vi några spännande exempel.

För Mercedes-Benz har vi utvecklat en email-app där marknadsförare extremt snabbt kan skapa nyhetsbrev. För Sandvik bygger vi en app som samlar content från webben och automatiskt skapar underlag för email, och för Tetra Pak utvecklar vi olika typer av kalkylatorer. Gemensamt för våra appar är att de förbättrar kundupplevelsen, och samtidigt skapar data för en bättre leads-generering.

Utveckling av webb-appar

Smartare formulär med in forms™

Nästan alla våra kunder har svårt att överblicka vilka formulär som används. Olika system har olika formulärlösningar och många formulär byggs upp för tillfälliga kampanjer. Det är inte ovanligt med tusentals formulär, som dessutom lagrar data på många olika ställen. Det är inte så GDPR-vänligt. Med in forms™ kan ni centralisera alla formulär och komma ner till ett fåtal formulär som används överallt.

Läs mer om in forms™


Rätt beräkningar med in calculator™

Med vår app för olika typer av beräkningar kan du låta kunden själv räkna på kostnader, energiåtgång, tider eller kanske ROI. Logiken sparas på serversidan så det är ingen risk att du lämnar ut företagshemligheter eller intern data. Kan du göra det i Excel, kan vi göra det i in calculator™. Beräkningarna gör kunden på era egna webbplatser, eller i era befintliga appar där vi självklart anpassar gränssnittet till er grafiska profil.

Jag vill veta mer om in calculator™


Mail från webb med in web to mail™

Många digitala marknadsförare har ont om tid, och har flera olika arbetsuppgifter. Då kan det vara smart att låta vissa utskick skapa sig själva! Med appen in web to mail™ låter vi MA-systemet plocka innehållet automatiskt från en utvald webbkanal. Då slipper ni klippa och klistra, och får ett färdigt förslag i t.ex. Salesforce Pardot. Självklart kan ni därefter redigera och anpassa innehållet, eller lägga in fler steg för granskning och segmentering.

Jag vill veta mer om in web to mail™


Full kontroll med in dashboard

Vi har byggt ett antal dashboards och mallar, framförallt med BI-verktyget Google Data Studio. Detta kan vi snabbt återanvända och koppla till just er specifika data. Med olika flikar kan vi visa KPI:er från hela kundresan, från sociala kanaler till besök, konverteringar och köp. Vi kan visa resultat från specifika kampanjer, eller trender över tid. med in dashboard™ som grund kan ni sedan optimera era kundresor och konverteringsflöden löpande.

Jag vill veta mer om in dashboard™


Enkel ERP integration med in fortnox

För dig/er som kör Fortnox som ERP/Affärssystem har vi med hjälp av Power Automate byggt en smart och enkel integration för att hämta och lämna data. Det kan handla om koppling till CRM-system, Marketing Automation plattformar, eller varför inte till en CDP. Med in fortnox™ kan ni exempelvis skicka/trigga fakturor från CRM, hämta kundinformation från Fortnox eller integrera ordrar med Custom objects i ditt MA system.

Jag vill veta mer om in fortnox™


Hör av er till oss om ni vill ha hjälp att bygga leadsdrivande appar, produkter eller hubbar.

Thank you for letting us know!