Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Pergite Lead Ads

Med Lead Ads får du Intelligent retargeting med hjälp av displayannonsering där du kopplar samman din digitala annonsering med din övriga digitala kommunikation, och inte minst med din egen data.

Det är dags att sluta ösa pengar på annonsering som man inte vet konverterar. Rikta annonserna mot dem du vet är intresserade istället.

Så funkar detIntelligent

När ni köper annonser används sällan er egen data för att rikta annonserna. Istället går ett budskap ut till alla personer som gjort något specifikt, exempelvis besökt en webbplats eller öppnat ett mail. Med våra smarta annonser kan du själv bestämma vem som ska se vad, genom att använda den data och kunskap ni redan har om era kunder och deras köpbeteenden.

ExempelExempel

Anta att du skickar ett mail till kundgrupp 1. Då kan du exempelvis visa annons A för alla som öppnat mail 1, klickat, men inte konverterat. Då kan vi möta dessa med annonser istället, och se om vi kan öka konverteringsgraden. Eller, ta bort de kontakter som redan är kund från en kampanj. Där finns pengar att tjäna.

TeknikTeknologi

Ramverket kommer från Mopedo, och ett nätverk av SSP:er*. Vi sätter snabbt upp er egen DSP*, och dina budskap når ut på millisekunder. Välj bara DN, eller miljoner sajter via SSP nätverk som Rubicon, Google AdX, OpenX, Pubmatic, AdForm eller Smaato. Snart AppNexus och Facebook. Vi använder öppna nätverk så vi vet var annonser visas eller konverterar. Din data ligger skyddad bakom brandvägg.

24hFrån 24h

Det går snabbt att komma igång. Skapa segment, budregler och ett urval starka annonser. I den workshop som ingår definierar vi sedan era första kampanjer och enas om ett fast pris för hanteringen per månad. Ni kan vara igång med era första kampanjer redan efter 24h. Genom att ni själva sätter annonsbudgeten riskerar ni ingenting och kan prova er fram till den bästa konverteringen.

DemoBoka demo

Boka en demo av systemet genom att fylla i formuläret nedan! Vi hör då av oss till dig för att hitta en bra tid & kanal.

  • DSP – Demand Side Platform
  • SSP – Supply Side System

 

Dela +

Thank you for letting us know!