Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.
Allmänt

Nu är vi på plats i Katarinahuset!

infunnel har äntligen flyttat ihop med övriga systerbolag inom Nova Consulting Group. Stadshuskajen 6 är adressen när du ska komma och prova kaffet och kika på utsikten över inloppet till Stockholm.

Vi har haft förmånen att kunna designa ett helt våningsplan helt utifrån våra egna behov, men också för att våra kunder och partner ska kunna komma hit och jobba, workshoppa och umgås i en kreativ miljö. De nya lokalerna i hjärtat av Slussen erbjuder en fantastisk panoramavy från Stadshuset, över Gamla Stan, till Djurgården.

Förutom gemensamt våningsplan med moderbolaget Nova Consulting Group AB, kommer infunnel dela 2.250 kvm yta med systerbolagen Epinova, Fyr Agency, Cloud Nine, Pineberry och Singular Studios, och tillsammans erbjuda ännu bredare kompetens inom digitala tjänster och marknadsföring.

Katarinahuset bär på många årsringar med diverse ombyggnationer ovanpå de äldsta delarna av byggnaden, som grundades 1909 av arkitekten Gustav Wickman. Infunnel flyttar in i samband med den allra senaste renoveringen och ser framemot att vara del av en ny årsring i Katarinahusets historia.

NOVA House kontorsmiljö med Gamla Stan som fond och Slussens puls kommer att erbjuda en atomsfär där kultur och affärer sammanfogas som en social mötesplats för alla, en miljö som återspeglar infunnels kreativa och innovativa verksamhet.

Thank you for letting us know!