Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.
Allmänt

Strategi & Varumärkesfrågor? Singular Studios!

En vital del i ett företags marknadsföring är varumärket, hanteringen av detsamma och strategin bakom. Därför får vi på infunnel nu ytterligare ett systerbolag med fokus på just detta. Singular Studios har redan sedan årsskiftet delat lokaler med oss, men nu blir det äntligen officiellt!

– Tillsammans med seniora profiler från Grow, Perfect Fools och Seventy startar Nova strategi- och varumärkesbyrån Singular Studios. Peter Asplund, Tobias Brandt och Herman Kipowski är tunga namn, och kommer genom sin långa och breda erfarenhet inom varumärkesutveckling får en central roll i att göra Nova till en strategisk partner för nya kunder.

Varumärket kan bli företagets superkraft

Med den nya stjärntrion på Singular Studios har vi nu den spetskompetens inom varumärkesstrategi och strategisk design som krävs för att fullt ut hjälpa företag att växa. För oss är det avgörande att bygga den nya varumärkesbyrån från grunden för att försäkra oss om en djup förståelse för ny teknik och digitala ekosystem i kombination med strategisk varumärkesutveckling. Genom den nya varumärkesbyrån har vi nu en komplett palett av tjänster som moderna företag behöver för att skapa, utveckla och driva sina varumärken mot ökad tillväxt, säger Michael Jäderlind, vd för Nova i Sverige.

Varmt välkomna säger vi på infunnel!

Thank you for letting us know!