Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Marketing Automation – behöver du hjälp att komma vidare?

 

Nu bjuder infunnel på en kostnadsfri Audit av ditt företag!

Är du nyfiken på hur Marketing Automation kan öka försäljning och kundlojalitet? Har ni kanske en befintlig satsning som du vill se över och utveckla?

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri genomlysning av ditt företags förutsättningar att lyckas med Marketing Automation. Det sker under en två timmars online workshop där vi tillsammans tar fram en handlingsplan för att komma igång med eller lyfta MA-satsningen till nästa nivå.

En Marketing Automation Audit passar ditt företag om:

  • Ni har testat Marketing Automation men inte riktigt sett de resultat ni hoppats på.
  • Ni funderar på att börja med Marketing Automation men vet inte riktigt hur.

Under en Marketing Automation Audit får du:

  • Hjälp att identifiera de fallgropar ni har omkring er
  • En skriftlig handlingsplan att använda i arbetet framåt
  • Bättre förståelse för ämnet Marketing Automation

 

Är du beslutstagare inom sälj- och/eller marknadsinitiativ på ditt företag? Kontakta oss redan idag – fyll i formuläret så ringer vi upp och bokar en tid att ”ses” online!

Kul att du är intresserad av en Marketing Automation Audit – vi hör av oss snarast!

Vi är Nordens ledande byrå när det gäller Marketing Automation. Vår specialitet är strategisk rådgivning inom Marketing Automation, CRM och Lead Management. Tillsammans har vi många års erfarenhet av Marketing Automation och hjälper dagligen flera av Sveriges största varumärken att skapa och visa mätbara resultat. Vi är dessutom en del av Real Agency Group, en koncern med över 200 anställda i 4 länder, med kompetenser som Content Marketing, Distribution, Webbutveckling, Display, Retargeting och SEM. Allt du behöver för att stödja den digitala köpresan.