Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Vi söker nu fler personer till våra digitala vetenskapsteam för Mercedez-Benz, Tetra Pak, Resurs Bank m.fl.

 
 

Är du vår nästa kvinnliga- eller manliga vetenskapsman?

En person som har lätt att prata för sig, som tror på det han/hon gör, och som vill jobba med Marketing Automation? En tjej eller kille som delar med sig, förklarar, undersöker, förbättrar och gärna skrattar under tiden? Då är det dags att du hör av dig. Vi på infunnel hjälper några av Sveriges största varumärken att skapa och visa mätbara resultat.

 

Customer Success Manager

Som Customer Success Manager är du strateg och projektledare i ett. Du hjälper våra kunder att nå sina affärsmål med hjälp av Marketing Automation. Du vet hur man pratar köpresa, sätter upp en flerkanalskampanj, och hur man mäter framgång genom konverteringstal. Du gör våra kunder till stjärnor och sätter kundens kund i fokus.

Läs mer om tjänsten Customer Success Manager

 

Digital Content Manager

Är du en kommunikativ spindel i vårt digitala nät? Som Digital Content Manager på infunnel kommer du att jobba med innehåll från våra kunder och samarbetspartners inom content, och bryta ner det som kallas ”Content Pillars” till mindre artiklar, poster, email eller meddelanden. Du anpassar till kanal, situation, steg i köpresan och till olika roller/personas.

Läs mer om tjänsten Digital Content Manager

 

Affärsutvecklare

Vi söker nu en affärsutvecklare med näsa för affärer. Här söker vi dig som kan koordinera vårt försäljningsarbete och samtidigt rådge våra kunder inom Marketing Automation, Lead Management, Köpresor och CRM-processer. Det här är är en affärsutvecklande roll med höga krav. Du har flerårig erfarenhet av både försäljning och digital marknadsföring på hög nivå och du måste förstå kundens affär.

Läs mer om tjänsten Affärsutvecklare

 

Data Scientist

Till att börja med – du är utvecklare  i grunden och kan programmera. Som Data Scientist är du kungen av data. Du tänker, drömmer, ritar och presenterar kod, men som utvecklas till slutsatser och data kunden kan basera sina åtgärder, planer och strategier på. Du är den tekniska guru som vår Customer Success Manager rådfrågar och kan lita på. Du har erfarenhet av Oracle Eloqua, Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Pardot eller av Hubspot. Du vet hur man hittar samband, ser skillnader eller upptäcker trender.

Läs mer om tjänsten Data Scientist

 

Ja, jag vill jobba med Marketing Automation

Kul! Det gillar vi! Våra kunder finns över hela världen, men vi tror att du finns i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Eller åtminstone kan ta dig dit regelbundet. Skicka din ansökan till jobs@infunnel.se så hör vi av oss inom kort.

 

Spontanansökan

Stämmer du inte exakt på någon av rollerna ovan? Men du känner dig ändå manad att jobba med Marketing Automation? Hör av dig!

 

Mer om Infunnel

Vi på Infunnel älskar problem. Speciellt om det gäller automatisering och bättre leads från digitala kanaler. Läs och lär dig mer om oss på Infunnel.