Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.

Vi söker nu fler personer till våra digitala vetenskapsteam för Mercedez-Benz, Tetra Pak, Axis, Dustin m.fl.

 

Är du vår nästa MA & CRM stjärna?

En person som har lätt att prata för sig, som tror på det han/hon gör, och som vill jobba med Digitala Kundresor, CRM, Marketing Automation eller Lead Management? En tjej eller kille som delar med sig, förklarar, undersöker, förbättrar och gärna skrattar under tiden? Då är det dags att du hör av dig. Vi på infunnel hjälper några av Sveriges största varumärken att skapa och visa mätbara resultat.

 

Team Lead, Sales & Marketing Technology

I den här rollen är du strateg, rådgivare och projektledare i ett. Du hjälper våra kunder att nå sina affärsmål med hjälp av CRM och Marketing Automation. Du vet hur man pratar köpresa, implementerar system, och hur man mäter framgång genom konverteringstal. Du gör våra kunder till stjärnor och sätter kundens kund i fokus.

Läs mer om tjänsten

 

Consultant, Sales & Marketing Technology

Är du en driven, teknisk och initiativrik person som ser möjligheter där andra ser problem? Som Consultant, Sales & Marketing Technology på infunnel måste du inte kunna allt, men du lär dig snabbt och vill utvecklas. Har du dessutom en teknisk bakgrund och erfarenhet av CRM- och Marketing Automation-plattformar, ja då ska du kolla här!

Läs mer om tjänsten

 

Business Development Manager

Är du en social relationsbyggare med glimten i ögat och med sinne för affärer? En lagspelare som skapar förtroende och som har erfarenhet av att sälja komplexa tjänster inom det digitala området? Tycker du dessutom att CRM och Marketing Automation låter som kul saker att prata om, ja då ska du kolla här!

Läs mer om tjänsten

 

Spontanansökan – jag vill jobba med CRM & MA

Kul! Det gillar vi! Våra kunder finns över hela världen, men vi tror att du finns i Stockholm eller Malmö. Eller åtminstone kan ta dig dit regelbundet. Skicka din ansökan till jobs@infunnel.se så hör vi av oss inom kort.

Stämmer du inte exakt på någon av rollerna ovan? Men du känner dig ändå manad att jobba med Marketing Automation? Hör av dig!