Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.
Marketing Automation

Laga en tand utan förundersökning, eller lansera ett Marketing Automation-system utan Audit?

Ouch! Den där tanden ilar igen. Efter månader av ilningar och värk kontaktar du äntligen tandläkaren. Eftersom du själv har bäst kunskap om din munhälsa, berättar du i telefonen att du vill boka en rotfyllning i tand 21 (som du lokaliserat med hjälp av en tandkarta på Google). Någon undersökning behövs inte – du vet ju redan vad problemet är och behöver bara hjälp med själva operationen.

Givetvis skulle du inte hantera ditt tandproblem på det här sättet. Tandläkaren kommer att röntga, studera, utvärdera vad som gått fel och komma med en rekommendation av behandling. Precis så fungerar vår Marketing Automation Audit. Innan du lanserar ett nytt Marketing Automation, – eller CRM-system (eller både och) med allt vad det innebär, vill du först se över nuläget, identifiera fallgropar, utvärdera styrkor och svagheter, se över resurser, sätta KPI:er, m.m. som hjälper dig att utforma projektet på bästa sätt.

En Marketing Automation Audit är en 360° extern hälsocheck, som vi driver vi främst i workshop-format där vi sitter ner med ett team från ditt företag, ställer frågor om dagsläget, diskuterar resurshantering, risker och sätter upp mål. Resultatet – en skriftlig handlingsplan som hjälper er att komma igång med Marketing Automation och generera fler affärer!

Marketing Automation handlar om mer än bara system och teknik. Det handlar även om processer, organisation, mognad, utbildning, mätning och optimering. Allt detta har vi kokat ner till en formula som vi kallar för CLARA och som vi använder som grund till varje Audit vi genomför.

Här kan du läsa en förenklad version om vad CLARA är (pdf).

Så innan du bestämmer dig för att köpa in ett dyrt Marketing Automation-system, eller skrota ett system som du känner fungerar dåligt för ditt företag – gör inte misstaget att strunta i en välgjord undersökning av dagsläget, eller Audit som vi kallar det. Vi hjälper dig gärna att komma vidare, hör av dig så berättar vi mer! Tandläkarbesöket får du dock boka separat 🙂