Du använder en gammal webbläsare. Var god uppgradera för att få en bättre upplevelse.
Allmänt

Cloud Nine senaste tillskottet i Nova-gruppen

Även e-handelsexperterna på Cloud Nine blir nu en del av vår Norsk-svenska byrågrupp Nova Consulting Group. Grymt kul tycker vi på infunnel och har redan öppnat dialogen för kommande samarbeten!

– Norska Nova inleder året med att förvärva digitalbyrån och e-handspecialisten Cloud Nine. De blir en naturlig del av den integrerade byrågrupp som Nova bygger på den svenska marknaden. Genom sin kompetens inom e-handel får de en viktig roll i det ekosystem av digitala tjänster som Nova erbjuder. Bolaget har ungefär 40 anställda och blir nu tillsammans med Pineberry, Epinova och oss på infunnel, grunden i Novas svenska byråbygge.

– Cloud Nine grundades 1999 och är en ledande svensk digitalbyrå. Företaget arbetar med strategi, design, digitala lösningar och utveckling av e-handelsplattformar för svenska och internationella varumärken. Bland kunderna finns Permobil, Volkswagen, Sony Music, Dermosil, Houdini Sports- wear, Bemz och Polygon. Företaget har cirka 40 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors och Gdansk.

Varmt välkomna säger vi på infunnel!

Thank you for letting us know!